Alt, hvad du ønsker, inden for rækkevidde

Bornholm er den ideelle ferieø. Overskuelig i størrelse og alligevel så mangfoldig og inspirerende som få andre danske landsdele. Fra hvid sandstrand til klippelandskab. Fra traditionsrige seværdigheder til det nyeste inden for kultur og gastronomi. Her er oplevelser for enhver smag og ethvert budget.

På Hotel Hammersø folder den bornholmske natur sig ud lige uden for vinduet. Både Hammersøen og det fredede naturområde Hammeren inviterer til skønne og unikke vandreture. Du kan også gå til Sandvig strand og havn. Eller til Hammershus slotsruin, stenbrudsmuseet Moseløkken, Opalsøen med den sjove tovbane og Hammerhavnen, der er udgangspunkt for hyggelige bådture langs kysten.

Find inspiration til din yndlingstur

I Sandvig er der sommeren igennem hyggelige arrangementer for enhver smag. Læs mere om både musik, udstillinger, tirsdagsmarked mm.

Tager du lidt længere væk, ligger oplevelserne som perler på en snor. Tager du kysten rundt, venter idylliske Gudhjem og Svaneke på dit besøg, hvis du da ikke bruger dagen på de hvide sandstrande ved Balka og Dueodde. Midt på øen finder du noget af den mest afvekslende og kuperede natur i Danmark og den store skov Almindingen.

Netop i Hareløkkerne i Almindingen ligger verdens mindste travbane,  Bornholms Brand Park. Oplev den helt specielle atmosfære ved ”Bornholms Nationalsport” – og kom helt tæt på både heste, kuske og væddeløb.

Efter få dage har du Bornholm i blodet og nyder din ferie i fulde drag. Og skal pulsen op, er der ingen grænser for, hvordan det kan komme til at foregå. Med vandreture, løb, cykling, kano og kajak, klippeklatring, golf og meget mere erobrer du øen på en aktiv ferie i pagt med naturen og kulturen.

Se mere på VisitDenmark

Besøg Ferieøen Bornholm