Aktuelle tilbud og muligheder på Hotel Hammersø

Hotelferie på smukke Bornholm med god rabat

Sommeren  på Bornholm er ganske særlig. Det gode ø-liv med herlige oplevelser, kultur, de skønneste strande og ikke mindst den smukke natur indbyder til fordybelse, afslapning og skønne ferieminder.

Ved minimum 5 overnatninger tilbyder vi både dobbelt- og enkeltværelser med balkon og søudsigt (A og B) inkl. enten morgenbuffet eller halvpension til favorable priser.

 

Priseksempel gældende fra d. 1. maj - 2. juni 2024:


Bo 2 personer i dobbeltværelse med balkon og udsigt over Hammersø (A) i hovedbygning, 5 overnatninger inkl. halvpension, dvs. morgenbuffet og aftenens 3-retters menu fra kun DKK 7800,- (Normalpris DKK 8300,-)

Velkommen på Bornholm!

 

Priseksempel gældende fra d. 1. maj - 2. juni 2024: 2 personer i dobbeltværelse med balkon og udsigt over Hammersø (B) i Søanneks 1, 5 overnatninger inkl. morgenbuffet normalpris fra DKK 5900,- Pris inkl. rabat fra kun
DKK 5.400
EUR 740

Budgetferie for to i studiolejlighed

Vore studio lejligheder er ideelle til budgetferien for par. Der er alle nødvendige faciliteter til den afslappende og tiltrængte ferie.

Lejlighederne udlejes fra starten af april til og med oktober og for minimum 4 overnatninger.

I hotellets åbningstid kan faciliteter som pool, møntvaskeri, billard mv. frit benyttes. Der kan desuden både tilkøbes morgenbuffet samt aftenens 3-retters menu.  

 

Studiolejligheder i Søanneks 2 kan nu også bookes online. Bemærk minimum 4 overnatninger.

Øvrige ferielejligheder og sommerhuse kan ikke bookes online. Kontakt os gerne for forespørgsel eller reservation enten på mail hotel@hammersoe.dk eller tel. 56 48 03 64

Pris for 2 personer, 4 overnatninger inkl. forbrug, WIFI og obligatorisk slutrengøring fra
DKK 2.515
EUR 345

Er sommerhuset eller ferielejligheden endnu ikke reserveret - så se mere her...

Fra april til og med oktober er der endnu ledige uger i sommerhusene hhv. 'Hammerblik' i Sandvig, 'Strandhytten' i Boderne og det lidt større sommerhus på Dueodde. 

Vore studiolejligheder udlejes ligeledes fra april til og med oktober, og her er der rig mulighed for den prisvenlige ferie for 2. 

Se yderligere info, billeder og priser på de enkelte enheder under 'ferielejligheder' og 'sommerhuse'

Sommerhuse og ferielejligheder kan ikke bookes online, men kontakt gerne på mail; hotel@hammersoe.dk eller tel 56 48 03 64, så returnerer vi med konkret tilbud eller alternativ.

Priseksempel er gældende i perioden 5. maj - 2. juni og 1. september - 1. oktober 2024

 

Book fx. sommerhuset Strandhytten i Boderne inkl. forbrug og obligatorisk slutrenggøring fra kun DKK
DKK 3.150
EUR 432