Aktuelle tilbud og muligheder på Hotel Hammersø

KAMPAGNETILBUD ved 5 overnatninger eller mere

Sommeren  på Bornholm er ganske særlig. Det gode ø-liv med herlige oplevelser, kultur, de skønneste strande og ikke mindst den smukke natur indbyder til fordybelse, afslapning og skønne ferieminder.

Ved minimum 5 overnatninger er der god rabatpris på vores dobbelt- og enkeltværelser, når opholdet bookes direkte til hotellet.  Rabatpris er uanset om værelset reserveres inkl.  morgenbuffet eller halvpension. I halvpension er både morgenbuffet og aftenens 3-retters menu inkluderet i prisen.

Priseksempel gældende fra d. 7. juli - 11. august 2024:

Bo 2 personer i dobbeltværelse 5 overnatninger inkl. halvpension, dvs. morgenbuffet og aftenens 3-retters menu fra kun DKK 7300,- (Normalpris DKK 7800,-) Tillæg for balkon og søudsigt. 

Velkommen på Bornholm!

 

Priseksempel gældende fra d. 7. juli - 11. august 2024: 2 personer i dobbeltværelse 5 overnatninger inkl. morgenbuffet normalpris fra DKK 6150,- (Tillæg for balkon og søudsigt) Pris inkl. rabat fra kun
DKK 5.650
EUR 772

Budgetferie for to i studiolejlighed

Vore studio lejligheder er ideelle til budgetferien for par. Der er alle nødvendige faciliteter til den afslappende og tiltrængte ferie.

Lejlighederne udlejes fra starten af april til og med oktober og for minimum 4 overnatninger.

I hotellets åbningstid kan faciliteter som pool, møntvaskeri, billard mv. frit benyttes. Der kan desuden både tilkøbes morgenbuffet samt aftenens 3-retters menu.  

 

Studiolejligheder i Søanneks 2 kan nu også bookes online. Bemærk minimum 4 overnatninger.

Øvrige ferielejligheder og sommerhuse kan ikke bookes online. Kontakt os gerne for forespørgsel eller reservation enten på mail hotel@hammersoe.dk eller tel. 56 48 03 64

Pris for 2 personer, 4 overnatninger inkl. forbrug, WIFI og obligatorisk slutrengøring fra kun
DKK 2.515
EUR 345

Er sommerhuset eller ferielejligheden endnu ikke reserveret - så se mere her...

Fra april til og med oktober er der endnu ledige uger i sommerhusene hhv. 'Hammerblik' i Sandvig, 'Strandhytten' i Boderne og det lidt større sommerhus på Dueodde. 

Vores studiolejligheder udlejes ligeledes fra april til og med oktober, og her er der rig mulighed for den prisvenlige ferie for 2. 

Se yderligere info, billeder og priser på de enkelte enheder under 'ferielejligheder' og 'sommerhuse'

Sommerhuse og ferielejligheder kan ikke bookes online, men kontakt gerne på mail; hotel@hammersoe.dk eller tel 56 48 03 64, så returnerer vi med konkret tilbud eller alternativ.

Priseksempel er gældende i perioden d. 1. september - d. 20. oktober 2024

 

Book fx. sommerhuset på Dueodde en uge i sensommeren. Pris inkl. forbrug og obligatorisk slutrenggøring fra kun DKK
DKK 4.320
EUR 592