Indrettet på afslapning og komfort

Som gæst mærker du straks, at Hotel Hammersø er et familiedrevet hotel med fokus på afslapning og komfort. Ud over de velindrettede værelser og suiter finder du alle de faciliteter, du skal bruge til et vellykket og afstressende ophold.

Hotel Hammersø finder du ikke magen til andre steder på Bornholm eller i Danmark. Vi tilbyder ikke alene voksenferie med ro og afslapning, men også et autentisk interiør med respekt for den oprindelige designstil. Arkitekttegnede møbler, antikviteter og kunst gør hotellet til en gennemført tidslomme med moderne faciliteter og service.

Du finder dig hurtigt til rette på vore værelser, hvor der naturligvis er TV og trådløst internet. Aftenkaffen eller en kølig drink kan nydes i den hyggelige TV- og pejsestue, og i billardsalonen finder du et lille bibliotek. Alt er lagt an på hyggeligt samvær for voksne, der vil have mest muligt ud af feriedagene.

Bornholm er solskinsøen i Østersøen, og derfor tilbyder vi swimmingpool og solterrasse i hotellets have, hvor det også er muligt at dyste i bordtennis eller petanque. Poolen er i øvrigt opvarmet med solceller og er åben fra medio maj til medio september.

Du kan naturligvis også bruge vort trådløse internet på alle fællesarealerne, og med en privat parkeringsplads og værdibokse til fri afbenyttelse mod depositum passer vi godt på værdierne, mens du nyder dit ophold. Hos os går tryghed hånd i hånd med oplevelser, komfort og afslapning.

Book et ophold

og oplev selv den behagelige side af Bornholm

Book dit ophold i dag