Klassisk sommerhusferie, når det er bedst

Vil du være herre i eget feriehus? Book et af vore tre sommerhuse i den periode, du ønsker. Så kan du boltre dig i charmerende rammer, tæt ved naturskønne oplevelser. Sommerhusene har alle fine beliggenheder, men du skal ikke vente med at bestille. Sommerhusferie på Bornholm er mere populært end nogensinde.

Klassisk sommerhusferie på Bornholm er en oplevelse for hele familien. Gennem Hotel Hammersø får du adgang til tre idylliske huse beliggende ved henholdsvis Hammersø, Dueodde Strand og Boderne Strand. Dermed dækker vi det meste af øen, så det er helt op til dine ferieplaner, hvad der passer bedst.

Vore sommerhuse er velindrettede og godt udstyrede med alt, hvad der skal til for at få nogle vellykkede dage med fuld fokus på ferie og afslapning. Og skulle der endelig – mod forventning – komme en dag med skyer for solen, er der naturligvis TV og wi-fi, så familiehyggen og freden kan bevares.

Det charmerende hus ’Strandhytten’ ved Boderne Strand er ideelt til 2 personer, der vil nyde naturen og hinanden. Sommerhuset ’Hammerblik’ ved Hammersø er beregnet til 4 personer, mens huset ved Dueodde rummer hele 6 personer, så enten den store familie eller de ekstra feriegæster fint kan finde plads.

Klik videre, og se flere detaljer om vore tre sommerhuse. Bestil tidligt, hvis du vil sikre dig et hus i den periode, du har kig på.