Ideelle rammer om dit ferieophold

Det er nemt at finde den bedste base for din udforskning af ferieøen Bornholm på Hotel Hammersø. Hos os kan du vælge mellem 45 værelser i forskellige kategorier mod land- og søsiden. De er fordelt over flere etager i både hovedbygningen og i Søanneks 1, som er harmonisk forbundet af den smukke have.

Skal du bruge et praktisk og komfortabelt enkeltværelse til nogle få overnatninger? Var det noget med en ferieuge i dobbeltværelse med balkon og udsigt over søen? Eller tager du til Bornholm i en særlig anledning og vælger vor suite?

Uanset anledningen kan vi tilbyde de ideelle rammer om dit ophold. Du kan altid finde et værelse i en prisklasse og en størrelse, der passer. Ellers står vore ferielejligheder og vort sommerhus til rådighed. Det vigtigste er, at du får det bedste udgangspunkt for den helt rigtige ferie.

Takket være aldersgrænsen på 14 år får du fred og ro til at nyde både værelse, faciliteter og omgivelser. Du kan tjekke ind kl. 14 på ankomstdagen og har dit værelse frem til kl. 11 på afrejsedagen.

Bemærk: Der er ikke elevator på hotellet. Har du særlige ønsker eller krav, beder vi dig kontakte os inden endelig reservation, så vi sammen finder den bedst mulige løsning.