Privat og uforstyrret ferieophold

Skal du bruge mere private rammer om fridage eller ferieophold på Bornholm, har vi ferielejligheder til rådighed i forskellige størrelser til 1-5 personer. Bo ved hotellet eller i Allinge-Sandvig med adgang til alle de oplevelser, Nordbornholm kan byde på.

Det er afslappende, komfortabelt og nemt at bo på hotelværelse, men det har absolut også sin charme at vælge en ferielejlighed. Lejlighederne byder på et ophold under lidt mere private former, og med enten køkkenniche eller et komplet, veludstyret køkken kan du selv stå for maden i vore ferielejligheder.

Ferielejlighederne finder du i henholdsvis vort Søanneks 1 og 2. Det er helt op til dig, hvad du foretrækker. Og selv om du selv kan stå for menuen, er du velkommen til at tilkøbe morgenbuffet i restauranten på hotellet, hvis det passer bedre med program og planer.

Ferielejlighederne er et godt udgangspunkt for en dejlig ferie, hvad enten den skal byde på ren afslapning eller inkluderer udflugter til resten af øen. Der er skiftedag søndag, og lejlighederne udlejes for en uge ad gangen. Vore studiolejligheder til max to personer kan du dog nøjes med at leje for minimum fire overnatninger ad gangen med valgfri ankomst- og afrejsedag.

Vor aldersgrænse på 14 år gælder også for ferielejlighederne ved hotellet. Vore hotelgæster sætter pris på en voksenferie i fred og ro, og derfor holder vi fast i konceptet på hotellet – både i værelser og ferielejligheder.

Til børnefamilien anbefaler vi Sommerhuset ’Hammerblik’ ved Hammersø eller Sommerhuset på Dueodde lige ved Bornholms fineste sandstrand på Sydbornholm.