Hotel på toppen af Bornholm

Direkte til Hammersø med den skønneste udsigt finder du et familiedrevet voksenhotel med fuld fokus på at tilbyde dig en afslappet ferie. Vi prioriterer naturen og roen ved søen højt og har derfor en minimumsalder på 14 år for vore gæster.

Er Hotel Hammersø det mest naturskønne hotel på Bornholm? Book et ophold på et par dage, en uge eller to, og bedøm selv. Vi forkæler vore gæster med autentisk atmosfære, unik beliggenhed og en hyggelig restaurant med udsigt over søen. Her bor du i mere end én forstand på toppen af Bornholm.

  • Afslappet ophold – aldersgrænse på 14 år
  • Velindrettede og hyggelige værelser med tv
  • Trådløst internet på hotellet er inkl. i prisen
  • Ferielejligheder og sommerhuse i skønne omgivelser
  • Familiedrevet hotel med personlig betjening

Hotel Hammersø er åbent fra d. 1. maj og indtil d. 1. oktober. Studiolejligheder og enkelte sommerhuse udlejes også i april og oktober.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Forespørgsler, tilbud og booking til 2024 kan vi naturligvis også alle ugens dage være behjælpelig med enten på telefon 56 48 03 64 eller mail: hotel@hammersoe.dk

KAMPAGNETILBUD ved 5 overnatninger eller mere

Nyd sommeren og skønne feriedage i de smukkeste omgivelser på Nordbornholm.

Sommeren  på Bornholm er ganske særlig. Det gode ø-liv med herlige oplevelser, kultur, de skønneste strande og ikke mindst den smukke natur indbyder til fordybelse, afslapning og skønne ferieminder.

Ved minimum 5 overnatninger er der god rabatpris på vores dobbelt- og enkeltværelser, når opholdet bookes direkte til hotellet.  Rabatpris er uanset om værelset reserveres inkl.  morgenbuffet eller halvpension. I halvpension er både morgenbuffet og aftenens 3-retters menu inkluderet i prisen.

 

 

 

 

 

Priseksempel gældende fra d. 7. juli - 11. august 2024: 2 personer i dobbeltværelse 5 overnatninger inkl. morgenbuffet normalpris fra DKK 6150,- (Tillæg for balkon og søudsigt) Pris inkl. rabat fra kun
DKK 5.650
EUR 772

Budgetferie for to i studiolejlighed

I vore studiolejligheder i Søanneks 2 bestemmer du selv tempo... Der er alle nødvendige faciliteter til den afslappende og tiltrængte ferie. I hotellets åbningstid kan alle hotellets faciliteter frit benyttes.

 

Pris for 2 personer, 4 overnatninger inkl. forbrug, WIFI og obligatorisk slutrengøring fra kun
DKK 2.515
EUR 345

Er sommerhuset eller ferielejligheden endnu ikke reserveret - så se mere her...

Fra april til og med oktober er der endnu ledige uger i sommerhusene hhv. 'Hammerblik' i Sandvig, 'Strandhytten' i Boderne og det lidt større sommerhus på Dueodde.

Book fx. sommerhuset på Dueodde en uge i sensommeren. Pris inkl. forbrug og obligatorisk slutrenggøring fra kun DKK
DKK 4.320
EUR 592

Restaurant med udsigt

De fleste borde i restauranten har udsigt over søen og et kig til Hammeren. Bestil dit ferieophold inklusive morgenbuffet. Eller gør som mange af vore stamgæster, og vælg halvpension inklusive dagens 3-retters menu.

Det bedste af Bornholm

Den nordlige del af øen er essensen af alt det, Bornholm har at byde på. Dramatiske klipper, idylliske skove og maleriske søer. Tæt på stranden og med hyggeligt by- og havneliv i Allinge-Sandvig inden for rækkevidde.

Din faste destination

Det er ikke tilfældigt, at mange af vore gæster vælger voksenferie på Hotel Hammersø år efter år. Den gode service, beliggenheden, maden og atmosfæren kombineret med ro og afslapning fås ikke meget bedre på solskinsøen.

Ferie med overnatning på Bornholm

På Hotel Hammersø i Sandvig ved Allinge kan du opleve en uforglemmelig ferie på Bornholm. Hotellet er omgivet af den skønneste natur og byder på alle de faciliteter, du kan ønske dig. Uanset om du søger afslapning, sjove aktiviteter eller måske en romantisk weekend for to, er Hotel Hammersø det perfekte valg.

Når du booker din overnatning på Bornholm hos os, får du ikke blot et komfortabelt værelse, men også adgang til vores fantastiske pool. Det er den ideelle måde at forkæle sig selv på og samtidig nyde den smukke omgivelser. Efter en dag fyldt med oplevelser på Bornholm kan du slappe af i vandet og lade roen sænke sig.

Sommerferie på Bornholm

 Sommerferie på Bornholm er noget helt særligt, og vi gør vores bedste for at skabe den perfekte ramme for din ferie. Vores hotel ligger tæt på både strand og skov, så du har masser af muligheder for at udforske naturen. Nyd en afslappende gåtur langs kysten, tag en svømmetur i det klare havvand eller find en hyggelig plet under træerne og lad tankerne flyve afsted.

Hvis du ønsker at udforske mere af Bornholm i din sommerferie, er der mange spændende seværdigheder i nærheden af vores hotel. Besøg f.eks. Hammershus, der er en imponerende middelalderborg, eller tag en tur til det berømte røgeri i Allinge og smag på Bornholms lækre specialiteter. Der er noget for enhver smag, uanset om du er til kultur, natur eller gastronomi.

Hotel Hammersø på Bornholm

 Hotel Hammersø er det foretrukne valg, når det kommer til ferie med overnatning på Bornholm. Vores beliggenhed i Sandvig giver dig mulighed for at opleve fred og ro, samtidig med at du befinder dig tæt på byerne Allinge, som er en livlig by, der summer af aktivitet og så Sandvig, som er den charmerende og idylliske oase for feriegæster i alle aldre. Uanset om du er på udkig efter en aktiv ferie, sommerferie, en romantisk weekend eller bare et pusterum fra hverdagen, vil vores hotel give dig den perfekte base.

Så book din ferie på Bornholm hos os i dag og oplev alt, hvad denne smukke ø har at tilbyde. Vi glæder os til at byde dig velkommen på Hotel Hammersø - dit hjem væk fra hjemmet på Bornholm.