Voksenferie på toppen af Bornholm

Direkte til Hammersø med den skønneste udsigt finder du et familiedrevet hotel med fuld fokus på at tilbyde dig en afslappet ferie. Vi prioriterer naturen og roen ved søen højt og har derfor en minimumsalder på 14 år for vore gæster.

Er Hotel Hammersø det mest naturskønne hotel på Bornholm? Book et ophold på et par dage, en uge eller to, og bedøm selv. Vi forkæler vore gæster med autentisk atmosfære, unik beliggenhed og en hyggelig restaurant med udsigt over søen. Her bor du i mere end én forstand på toppen af Bornholm.

  • Afslappet ophold – aldersgrænse på 14 år
  • Velindrettede og hyggelige værelser med tv
  • Trådløst internet på hotellet er inkl. i prisen
  • Ferielejligheder og sommerhuse i skønne omgivelser
  • Familiedrevet hotel med personlig betjening

Hotel Hammersø er åbent fra d. 1. maj og indtil d. 1. oktober. Studiolejligheder og enkelte sommerhuse udlejes også i april og oktober.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Forespørgsler, tilbud og booking til 2024 kan vi naturligvis også alle ugens dage være behjælpelig med enten på telefon 56 48 03 64 eller mail: hotel@hammersoe.dk

Restaurant med udsigt

De fleste borde i restauranten har udsigt over søen og et kig til Hammeren. Bestil dit ferieophold inklusive morgenbuffet. Eller gør som mange af vore stamgæster, og vælg halvpension inklusive dagens 3-retters menu.

Det bedste af Bornholm

Den nordlige del af øen er essensen af alt det, Bornholm har at byde på. Dramatiske klipper, idylliske skove og maleriske søer. Tæt på stranden og med hyggeligt by- og havneliv i Allinge-Sandvig inden for rækkevidde.

Din faste destination

Det er ikke tilfældigt, at mange af vore gæster vælger voksenferie på Hotel Hammersø år efter år. Den gode service, beliggenheden, maden og atmosfæren kombineret med ro og afslapning fås ikke meget bedre på solskinsøen.