Voksenferie på toppen af Bornholm

Direkte til Hammersø med den skønneste udsigt finder du et familiedrevet hotel med fuld fokus på at tilbyde dig en afslappet ferie. Vi prioriterer naturen og roen ved søen højt og har derfor en minimumsalder på 14 år for vore gæster.

Er Hotel Hammersø det mest naturskønne hotel på Bornholm? Book et ophold på et par dage, en uge eller to, og bedøm selv. Vi forkæler vore gæster med autentisk atmosfære, unik beliggenhed og en hyggelig restaurant med udsigt over søen. Her bor du i mere end én forstand på toppen af Bornholm.

  • Afslappet ophold – aldersgrænse på 14 år
  • Velindrettede og hyggelige værelser med tv
  • Trådløst internet på hotellet er inkl. i prisen
  • Ferielejligheder og sommerhuse i skønne omgivelser
  • Familiedrevet hotel med personlig betjening

Hotel Hammersø åbner for sæson 2023 d. 1. maj, hvor vi igen byder indenfor frem til d. 1. oktober. Åbningstilbud, kampagnetilbud, generelle priser og sæsontider ligger klar her på siden. Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Forespørgsler, tilbud og booking til 2023 kan vi naturligvis også alle ugens dage være behjælpelig med enten på telefon 56 48 03 64 eller mail: hotel@hammersoe.dk

Åbningstilbud sæson 2023

D. 1 Maj 2023 slår vi dørene op for endnu en sæson på Hotel Hammersø. 

Vi åbner selvfølgelig med et særdeles godt tilbud allerede i den første uge, hvor du kan bo i dobbeltværelse eller enkeltværelse med balkon og den smukkeste udsigt over Hammersø.

 

Nyd fx. en forlænget weekend over St. Bededag til rabatpris.

Priseksempel: 2 personer i dobbeltværelse med balkon og udsigt over Hammersø (B) Ankomst d. 1. maj - Afrejse d. 4. maj: 3 overnatninger inkl. halvpension normalpris fra DKK 4530,- Pris inkl. rabat fra
DKK 4.080
EUR 559

Er sommerhuset eller ferielejligheden endnu ikke reserveret - så se mere her...

Fra april til og med oktober er der endnu (få) ledige uger i sommerhusene hhv. 'Hammerblik' i Sandvig, 'Strandhytten' i Boderne og det lidt større sommerhus på Dueodde.

Book fx. en studiolejlighed til 2 personer i Søanneks 2, 4 overnatninger inkl, forbrug og obligatorisk slutrenggøring fra kun DKK
DKK 2.505
EUR 344

Kampagnetilbud

Book sommerens ferieophold og spar minimum kr. 500,- ved reservation af dobbeltværelse og minimum kr. 250,- ved reservation af enkeltværelse

 

 

Priseksempel: 2 personer i dobbeltværelse med balkon og udsigt over Hammersø (B). 5 overnatninger inkl. morgenbuffet normalpris fra DKK 5900,- Pris inkl. rabat fra
DKK 5.400
EUR 740

Budgetferie for to i studiolejlighed

I vore studiolejligheder i Søanneks 2 bestemmer du selv tempo... Lejlighederne udlejes allerede fra starten af april til og med oktober. I hotellets åbningstid kan alle hotellets faciliteter frit benyttes.

Pris for 2 personer, 4 overnatninger inkl. forbrug, WIFI og obligatorisk slutrengøring fra
DKK 2.505
EUR 344

Restaurant med udsigt

De fleste borde i restauranten har udsigt over søen og et kig til Hammeren. Bestil dit ferieophold inklusive morgenbuffet. Eller gør som mange af vore stamgæster, og vælg halvpension inklusive dagens 3-retters menu.

Det bedste af Bornholm

Den nordlige del af øen er essensen af alt det, Bornholm har at byde på. Dramatiske klipper, idylliske skove og maleriske søer. Tæt på stranden og med hyggeligt by- og havneliv i Allinge-Sandvig inden for rækkevidde.

Din faste destination

Det er ikke tilfældigt, at mange af vore gæster vælger voksenferie på Hotel Hammersø år efter år. Den gode service, beliggenheden, maden og atmosfæren kombineret med ro og afslapning fås ikke meget bedre på solskinsøen.