Hyggeligt sommerhus kun 300 m fra Dueodde Strand

Få minutter fra en af Europas bedste sandstrande finder du dette hyggelige sommerhus.

Huset er på 70 m2 og indrettet lyst og imødekommende. Den rummelige stue er husets samlingspunkt med panoramavinduer og døre direkte ud til skøn både overdækket og åben terrasse. Terrassen strækker sig om husets 3 facader.

Stuen indeholder brændeovn, sofa og lænestole samt spisebord med plads til 6 personer. Der er TV, DVD, Radio/CD og WIFI. Fra stuen er der direkte adgang til husets åbne køkken, der er indrettet med alment og funktionelt køkkeninventar. Herunder keramisk komfur, køleskab, opvaskemaskine, mikroovn mv.

Foruden 2 dobbeltværelser, der begge har boksmadrasser rummer huset også et mindre værelse med indbygget køjeseng (2 sengepladser, 90x200 cm)

Badeværelset indeholder håndvask, toilet og brusebad.

På sommerhusgrunden finder man som gæst ligeledes garage med vaskemaskine og dybfryser.

Dueodde Strand er en af Europas bedste sandstrande. Sandet er så fint, at det blev brugt i timeglas. Vandet er rent og klart og indbyder til lange badeture.

Dueodde Strand strækker sig over flere kilometer på Bornholms sydspids. Fra den hyggelige by Snogebæk, langs Dueodde og helt til Jomfrugård strækker stranden sig kilometer efter kilometer.

Dueodde Fyrtårn er med sine 47 meter og 196 trin det højeste fyrtårn i Nordeuropa. En tur op i fyret er ensbetydende med en imponerende udsigt over havet, kystområdet og den sydlige del af Bornholm.

Dueodde er et stort område med sommerhuse og campingpladser. Som sommerhusgæst er du tæt på strand, natur, attraktioner, liv og aktiviteter. I Dueodde selv er der flere isbutikker, mindre restauranter og et minimarked i forbindelse med campingpladsen. Ved Fyrvejens P-plads er der busstoppested. For dagligdags indkøb er der ca. 5 km til Snogebæk og ca. 10 km til den større havneby Nexø.

I Dueodde fyrreskov kan der opleves smuk natur og hyggelige gå- og cykelture. Der er samtidig mulighed for at se ’resterne’ fra krigen; to kanonbunkere fra Anden Verdenskrig. Hensigten var at opstille kanoner på dette sted, som skulle vende mod øst. Det blev dog aldrig oprettet. Bunkerne er her stadig, og der er adgang til dem langs Skrokkegårdsvejen.

Bornholmertårnet finder du også på Dueodde. Her kan man se den tidligere lyttepost for den væbnede efterretningstjeneste. Den er blevet åbnet for offentligheden og indrettet med udstillinger af fotos, film og maskiner fra Anden Verdenskrig og den kolde krig. Fra det 70 meter høje tårn har du en helt fantastisk udsigt over Dueodde og den østlige del af Bornholm. Man kan vælge at gå over de 400 trappetrin til toppen eller tage elevatoren op - uanset hvad, er det en oplevelse, der er værd at prøve.

Pris for én uge

21. apr. – 2. jun. 2. jun. – 7. jul. 7. jul. – 11. aug. 11. aug. – 1. sep. 1. sep. – 20. okt.
21. apr. – 2. jun.
DKK 3670
502,7
2. jun. – 7. jul.
DKK 4650
637
7. jul. – 11. aug.
DKK 6850
938,4
11. aug. – 1. sep.
DKK 4850
664,4
1. sep. – 20. okt.
DKK 3670
502,7

Ovenstående priser er ekskl. obligatorisk slutrengøring DKK 650,-

Pris per uge er inkl. 90 KwH i el og inkl. vand. Ved elforbrug overstigende 90 KwH per uge afregnes kr. 4,00 per KwH oveni lejeprisen. Det er ikke tilladt at oplade elbil på grunden. Der henvises til el-ladestandere fordelt på hele Bornholm.

Sommerhuset er røgfrit og til maksimalt 6 personer

Det er ikke tilladt at medbringe og opslå telt på grunden

Hund er som udgangspunkt velkommen, men kun på forespørgsel og efter nærmere aftale. Gebyr for hund DKK 250,-

Sengelinned, håndklæder, viskestykker mv. skal medbringes

Til rejsende med mindre børn forefindes på forespørgsel en barneseng samt  en højstol

Ankomst-/afrejse: søndage