Ferielejligheder i Allinge – Sandvig

Hotel Hammersø tilbyder ikke blot hotelværelser men også ferielejligheder i forskellige størrelser til 1-5 personer, beliggende i området omkring hotellet og ved Sandvig Strand. Vore større ferielejligheder udlejes på ugebasis og med skiftedag søndag.

Som noget ganske nyt er det nu også muligt at booke vore studiolejligheder for 4 overnatninger. Valgfri ankomst- og afrejsedag.

På det nordlige Bornholm ligger Hotel Hammersø i naturrige omgivelser, der kalder på naturoplevelser, ro og afslapning i din ferietid. Hotellet er beliggende i Allinge-Sandvig og byder på værelser med udsigt til den fredede Hammersø, der er Bornholms største. Nordbornholm er en feriedestination, der kan imødekomme ethvert ferieønske. For de naturglade og aktive besøgende byder Nordbornholm på en natur helt for sig selv. Her er der rig mulighed for at gå på opdagelse på Hammerens Granitmassiv, ved Langebjerg eller Sandvig Strand og Havn. Naturen kan også nydes fra vore ferielejligheder i Allinge-Sandvig eller ved Hammersøen, hvor du som besøgende kan nyde de grønne omgivelser fra egen privat terrasse.

Det levende Bornholm

Oplevelser er der ikke få af på Bornholm. I sommerperioden kan besøgende i vores ferielejligheder i Allinge-Sandvig være en del af de mange festivaler, der årligt lægger deres vej forbi Bornholm. For musik-entusiaster er den årlige jazzfestival i Allinge et musikalsk indslag, de færreste vil gå glip af. Ligesom også Sandvig Musikfestival er kommet for at blive. Det velbesøgte Folkemøde i uge 24 i Allinge-Sandvig giver mulighed for at få et nært indblik i de politiske tiltag, der finder sted på Christiansborg og landets regioner – i øjenhøjde med politikerne.

Vil du leje ferielejligheder i Allinge – Sandvig?

På Hotel Hammersø vil vi gerne tilbyde et behageligt ophold til din voksenferie, og derfor er aldersgrænsen minimum 14 år. I vore ferielejligheder beliggende på Hotel Hammersø er minimumsalder også 14 år.

Du har mulighed for at leje en ferielejlighed til mellem 1 og 5 personer og med alle lejligheder følger en udsigt til sø, hav, strand eller grønne områder.  

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vore ferielejligheder eller sommerhuse. Så hjælper vi gerne med at booke dit næste ophold.

Studio lejlighed – søanneks 1

Fra DKK 2205,-

Studio lejlighed – søanneks 2

Fra DKK 2205,-

FERIELEJLIGHED NR. 83

Fra DKK 3235,-

STRANDPROMENADEN LEJLIGHED 16

Fra DKK 3935,-